BEAUTY Düsseldorf 2017

Zondag 2 april ben ik naar Düsseldorf geweest naar de vakbeurs Beauty International, waar vakkollega’s elkaar ontmoeten, informatie en lezingen en nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot haar en huid gepresenteerd werden.

Bij het Deutscher Wellnesverband heb ik met collega’s in Spa en ananné gesproken.
En ook collega’s uit Nederland, met wie ik al jaren in de schoonheidsverzorging contact heb, en ervaringen uitwissel, heb ik op de beurs weer ontmoet.
(foto: Inrid en David van Medex)

Beauty Düsseldorf 2017

Beauty Düsseldorf 2017

Ik heb eveneens twee lezingen bezocht. De ene over Neurodermitis en stress, en de andere over ouder worden en hormonen bij vrouwen.

Ouder worden is het leven dat voor ons ligt.
Het verleden is al vormgegeven.
Dus betekent ouder worden: toekomst!

Het is niet de angst voor het ouder worden, maar de angst hoe word ik oud. De angst voor beperkte levenskwaliteit en afhankelijkheid is veel groter bij vrouwen, dan de angst voor hoe ik er uit zie als ik ouder word. Perfektie bestaat niet!

Het bewustwordingsproces is hier:
mijn leven is niet perfekt, maar mijn huidverzorging wel!

Geschreven in Huid.